Close flag flag flag

Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP MAYAN ( laatste update op 15/06/2016 )

 

AANKOOP

1.De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al de verkopen aangeboden en gerealiseerd via de webshop.

2. Door het plaatsen van een bestelling via de webshop, verklaart de koper zich akkoord met de verkoopsvoorwaarden.

3. Een verkoopovereenkomst, tussen koper en verkoper, komt tot stand nadat het order en de betaling hiervan  wordt  aanvaard door de verkoper. De koper wordt hiervan op de hoogte gebracht door de verkoper via een bevestigingsmail.

4. De verkoper kan op elk moment zijn prijzen veranderen. De bestelde producten worden niettemin gefactureerd op basis van de tarieven op het moment van de bestelling.

LEVERING

5. De producten worden verzonden naar het adres dat werd opgegeven bij de bestelling.

6. Wij doen er alles aan om de producten zo spoedig mogelijk te leveren. De leveringstermijnen vermeld in de webshop zijn indicatief.

7. De producten worden geleverd door Bpost (mits uitzonderingen). Om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, hebben we besloten om  één maal per week  beroep te doen op onze pakjesdienst. Indien u een spoedbestelling wenst kan u steeds met ons contact opnemen per mail of bellen op onderstaand telefoonnummer, zo kan het pakket uitzonderlijk, dezelfde dag nog, worden verzonden, indien de aanvraag voor 15u30 gebeurd. Het supplement hiervan wordt aan u doorgerekend.

HERROEPINGSRECHT

8. Aangekochte goederen kunnen binnen een termijn van  uiterlijk 14 dagen na ontvangst teruggezonden worden. Het product dient in de oorspronkelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien het artikel beschadigd is of gebruikssporen vertoont wordt het artikel niet terug genomen en is er geen terugbetaling.

9. Bij het terugzenden van het artikel  en het ontbinden van de aankoop dient u als koper de verzendingskosten te betalen.

10. Wanneer de verkoper een verkeerd product  geleverd heeft of er is een andere fout in de levering  geslopen die te wijten is aan de handeling van de verkoper, neemt de verkoper de kosten van de terugzending voor zijn rekening.

BETALING

11. De producten blijven eigendom van de verkoper tot de koper het volledige bedrag betaald heeft.

12. De prijzen zijn uitgedrukt in EURO en zijn inclusief BTW, volgens het Belgisch BTW- stelsel. Verzendingskosten  worden apart aangerekend.

13. Kennelijke vergissingen in het aanbod binden de verkoper niet.(bv. duidelijke schrijffout in de prijs aanduiding)

14. De koper kan zijn betalingen afhandelen via de vermelde betalingswijzen, Mollie en Paypal. De koper dient de voorwaarden van de betrokken beheerders  van vermelde betalingssystemen te respecteren. De verkoper is op geen enkele manier betrokken partij bij de beheerder van het betalingssysteem.

PRIVACY  VAN DE CONSUMENT

15. De verkoper verbindt zich ertoe om naar best vermogen de veiligheid van de gebruiker van de webshop te garanderen. De verkoper kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke schade aan de koper door het gebruik van de webshop.

16. De persoonlijke gegevens van de koper worden beschermd door de wet op de privacy. De persoonlijke gegevens van de koper worden nooit doorgegeven aan derden. Deze gegevens kunnen wel door de verkoper gebruikt worden om de koper op de hoogte te stellen van interessante aanbiedingen. De koper mag steeds vragen om zijn gegevens in te zien.

BEPERKING EN AANSPRAKELIJKHEID

17. Deze website en de grafische vormgeving ervan zijn eigendom van Mayan (registered), inclusief maar niet beperkt tot tekst, inhoud en foto's.

18. Uw toegang tot en gebruik van deze site is op uw eigen risico. Mayan is niet verantwoordelijk voor eender welke (gevolg)schade aan uw computer of ander toestel/bezit die voortvloeit uit het gebruik van deze site. Mayan garandeert niet dat haar diensten ononderbroken zullen zijn, veilig en vrij van fouten, virussen en andere schadelijke bestanddelen. Mayan is nooit aansprakelijk voor directe of indirecte schade, zoals bijvoorbeeld schadevergoeding door winstderving.

19. Wij wensen eerlijke handel te drijven.


BTW: BE0745327808

Londerzeelseweg  129
BE-1880 Kapelle op den Bos

Email: hello@mayan-co.com

Tel: (+32) 0476.20.20.19